The Playground

The Playground

Client: Indriya Lifeart development | year: 2012

The Playground is a restaurant with a unique concept. The interior of the restaurant was designed to look like a playground to bring customers back with childhood memories. Customers will be seated on swings, park bench, or merry-go-round. Currently they are located at Pondok Indah Mall.
playground playground4 playground5 playground6
Our objective was to create a branding identity that differ from Playground’s other restaurant which then located in Plaza Indonesia. We were asked to create their new packaging, menu, stationary, uniform, posters, and more. Extracting the logo given by the client, we were able to create unique and appealing supergraphics which then we continued to use as design elements for the identity. The end result was a captivating design with different atmosphere and ambience from the first restaurant.
playground7 Trifold-brochure-mock-up playground8 playground9 playground10 playground11 playground12